Anmeldelse af E-Bog om Søgemaskineoptimering SEO-LEX 10.0

Jeg har nu haft tid til at gennemgå og påbegynde implementeringen af de forslag Thomas Rosenstand anbefaler i sin nye bog om søgemaskine optimering SEO-LEX 10.0

Og derfor vil jeg her nedfælde de indtryk bogen har efterladt mig med.

Skulle du ikke kende til Thomas, så prøv at søge i google på eksempelvis søgemaskineoptimering, seo eller lignende fraser der vedrører netop dette emne. Stort set alle vegne finder du dette domæne i top 3: www.concept-i.dk/

Det alene skulle vist kunne fjerne de flestes tvivl om hvorvidt forfatteren ved hvad han snakker om.

Jeg er personligt i den heldige situation at de fleste tekniske begreber han berører i bogen er jeg i forvejen bekendt med, men jeg må dog sige at indtil flere steder åbner Thomas Rosenstand mine øjne på vid gab, simpelthen fordi jeg ikke var opmærksom på at benytte den viden han anbefaler.

Og for de mindre teknisk erfarne, så er der en rigtigt god ordforklaring i starten af bogen.

I SEO-LEX gennemgås så vidt jeg kan vurdere alle de faktorer der har indflydelse på din rangering i et sprog alle kan forstå. Når Thomas berører emner af mere teknisk karakter sørger han for at udstyre dig med en forklaring enhver der spiser is kan forstå. :)

Ja, faktisk gør han emnet tilgængeligt for alle der kan læse og skrive.

På 136 sider bliver vi alle til ”eksperter” i seo, og du bliver holdt i hånden hele vejen.

Prisen er i den dyre ende, men det er faktisk et røverkøb, for den viden du bliver udstyret med vil kunne tjene dig penge i mange år fremover.

Og hvis du ikke kan tjene bogen hjem, og ydermere tjene penge på at købe den og implementere de foreslåede ændringer, så er det helt klart din egen skyld.

Jeg vil vove den påstand at enhver der læser bogen, og bruger den viden der leveres vil kunne tjene udgiften hjem mange gange i fremtiden. Husk at med gode placeringer i søgemaskinerne vil du have muligheden for at tjene penge i mange år fremover.

Og den fås i en light udgave der er gratis, og som i sig selv indeholder indtil flere gode og brugbare råd.

Skulle jeg finde noget negativt ved SEO-LEX er det layoutet med 2 spalter. For os der er kommet i læsebrillealderen, ville enkeltsider med større bogstaver have været at foretrække.

En enkelt ting jeg synes der mangler er lidt mere sneaky metoder til at øge værdien af sine links, måske det allerede står i bogen, og jeg bare ikke fatter det… :)

Lidt gråhat seo for dem der vil videre ville være interessant…

Og her på falderebet skal du også lige have en advarsel: At søgemaskineoptimere er ikke bare lige noget man gør, det er hårdt arbejde og der er mange detaljer at skrue på, men gør man det rigtigt er belønningen det værd!

Som konklusion kan jeg sige at SEO-LEX får mine varmeste anbefalinger – Start evt. med at downloade den gratis light udgave og overbevis dig selv om rigtigheden af at købe den fulde udgave.

Eller gør dig selv den store tjeneste at købe den før din konkurrent gør det.

Som en sidste ting kan jeg kun opfordre til at du arbejder med din seo hele vejen rundt, hvilket jeg selv har gjort på minselvhypnose og hypnose side www2.hypnose1.dk, på den lidt mere mindfulness fokuserede www.janno.dk, samt den ekstra specialiserede rygestop side www.endeligikkeryger.dk. Disse sider parret med min videon om SEO, -viden som ikke blot kommer fra seo-lex men lige så godt kunne have kommet derfra- har givet mig en rigtigt fornuftig indtægt, som efter at være bygget op, betaler mig måned efter måned medens jeg bygger endnu flere sider, så for mig taler resultaterne for sig selv.

7 Comments

 1. […] Janno Damgaard Lassen skriver på sin blog:”Prisen er i den dyre ende, men det er faktisk et røverkøb, for den viden du bliver udstyret med vil kunne tjene dig penge i mange år fremover. Og hvis du ikke kan tjene bogen hjem, og ydermere tjene penge på at købe den og implementere de foreslåede ændringer, så er det helt klart din egen skyld.”. […]

  May 21, 2009
  Reply
 2. clausdjensen said:

  Hej Janno,
  Har du ikke skidtet Blog emne??

  Men dette er da også spændende!

  Jeg har SEO Lex Light udgaven, og den er bestemt også super!!

  Mvh,
  Claus D Jensen

  May 22, 2009
  Reply
  • Janno said:

   Hej Claus

   Jo, jeg flyttede mit indlæg til en anden side, desværre en uden kommentarer så jeg måtte slette dit link…
   Det havde jeg det lidt dårligt med, men syntes jeg skulle bruge en blog til at skrive om søgemaskineoptimering, så det var nødvendigt.
   Dejligt at du også kan lide dette emne, der kommer mere i fremtiden…

   Ja, Thomas har fået skrevet en god bog der… og man skal jo lære hele tiden 🙂

   May 22, 2009
   Reply
 3. Kevin said:

  God anmeldelse af SEO-LEX. Synes du kommer godt omkring de ting man tænker over når man står og vil købe bogen! 🙂

  September 11, 2009
  Reply
  • admin said:

   Velbekomme Kevin
   Jeg er glad for at du kan bruge det…

   November 1, 2009
   Reply
 4. Handy-PC said:

  Tak for anmeldelsen – jeg har selv været igang med at læse hans gratis udgave af SEO-LEX 10.0 og synes især den udmærker sig ved at være meget kortfattet og præcis. Det er efter min mening dejligt da man får de konkrete værktøjer man har brug for, uden at skulle læse 1000 sider.

  Du har kun givet mig endnu mere blod på tanden for at anskaffe mig den fulde udgave.

  March 1, 2010
  Reply
 5. Jeg har læst seo 2.0 og seo-lex og synes helt klart bedst om seo-lex, den er lettere at forstå, den er ikke så teknisk som seo 2.0

  December 19, 2011
  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *